Om- & tillbyggnad av Torsby RK 2012-2013

25 OKT 2012 15:10
Nu händer det grejer här! Vi kommer att ha ett spännande, men kanske lite byggstökigt år framför oss för nu har om- & tillbyggnad av ridklubben påbörjats så smått.
  • Skapad: 25 OKT 2012 15:10

Infoblad om- och tillbyggnad 2012-2013

Ovanstående infoblad kommer alla elever att få utdelat till sig vid lektionerna vecka 43-44.

Detta tål att sägas måååånga gånger... För att vi ska kunna ro detta jätteprojekt i hamn så kommer det att krävas en hel del av alla er medlemmar/ryttare/föräldrar/anhöriga och av oss anställda - och vi är tacksamma för all hjälp vi kan få!

Vi kommer även såklart att dokumentera hela denna om- & tillbyggnad i en egen flik här på hemsidan. Även detta är ett måste för att vi ska få tillgång till projektstödet vi blivit beviljat av Växtlust Leader.
Där kommer vi också att skriva mer om det här stora byggprojektet som vi dragit igång - men som i slutändan kommer att göra vår anläggning ännu mer trivsam och komplett!

Skribent: Eva Höglund, kansliet