PANTA MERA - stöd oss, skänk din pant!

30 JUN 2014 08:26
Nu är ridklubben med i PANTA MERA och du kan stötta oss genom att skänka din pant hit till klubben. Vi tar emot både PET-flaskor och burkar, och även skadade/knyckliga burkar samt importerade burkar.
  • Skapad: 30 JUN 2014 08:26

Ni som ska ha fest eller något större evenemang i sommar - samla gärna ihop flaskor och burkar i en säck och skänk denna till oss!
Vid mycket pant i sommar (medans ordinarie personal har semester) - ta då gärna kontakt med vår ordf. Maria Röjder på tfn 073-84 79 564 så hjälper hon till att samla in era säckar!

Och alla ni som torgstädar - samla gärna burkar och flaskor i en säck ni med! Många bäckar små... =)

Pantamera sponsrar vår förening med pantkärl och ger oss ersättning även för importerade och skadade burkar. Vi får alltså ersättning för alla dryckesburkar som inte går att stoppa i pantautomaten.
Genom att skänka alla dina burkar och flaskor till oss bidrar du till en ökad återvinning samtidigt som du stödjer vår förening.
Tack för ditt bidrag!

Skribent: Eva Höglund, kansliet
E-post: This is a mailto link