Sugen på hopptrim?

15 JUL 2020 13:01
Det finns en plats ledig i en alldeles nystartad hopptrimgrupp, och är du sugen? Hopptrimmen är på tisdagar kl. 18.50 med start 4 augusti. (Uppdaterat: det är bara fyra elever i gruppen, är du den fjärde? Hör av dig!)
  • Uppdaterad: 28 JUL 2020 22:19

Hopptrimgruppen har plats för fyra elever (uppdaterat, det är alltså fyra elever i gruppen). Det är Nora Nilsson som är instruktör. Eleverna ska ha egen häst med sig på träningen. För att få en relativt jämn grupp deltagare så säger vi att den som är med ska ha kommit en bit i sin hoppträning, t.ex. kunna hoppa en bana med hinder 60-70 cm, och att man har tävlingsambitioner.

Är du sugen? Hör av dig till Frida Johansson på tfn 070-604 59 88 eller mejla till This is a mailto link

Är du intresserad att rida i någon annan grupp?

Du kan se alla våra grupper här på hemsidan:

Vill du anmäla dig, mejla till This is a mailto link så hör vi av oss.

Skribent: Frida Johansson