Hoppa till sidans innehåll

Torgstädningschemat 2020

24 MAR 2020 23:12
Strax drar torgstädningen igång igen. Schemat finns delvis färdigt nu. Ridgrupperna har fått varsin helg och resten av säsongen får man själv boka in sig på.Har du önskemål om en viss dag eller städkompis?
  • Uppdaterad: 24 MAR 2020 23:12

I år städar Torsby Ridklubb torget under perioden 28/3 till och med 31/10. 

Detta uppdrag ligger på alla medlemmar förutom stödmedlemmar och stallelever. (Även tävlingsryttare deltar i torgstädningen).

Det blir ett pass per medlem - Du väljer själv om du vill göra ditt pass tillsammans med en annan medlem eller om du vill ta med dig ett eget sällskap (sambo/maka/make, barn, vän, granne m.m).

Varje ridgrupp har fått varsin helg att städa. Man gör själva upp inom sin ridgrupp vilka som går och städar. Du ser på listan vilken helg som din ridgrupp fått.

De helger som det inte är uppsatta några namn på är tänkta för övriga medlemmar att boka in sig på. Om du har önskemål om en speciell helg och dag, så hör av dig till Karin i styrelsen på This is a mailto link med ditt önskemål senast 15 april.

De platser som då inte är tagna blir ni placerade ut på. Så håll utkik efter listan så ser du vilken helg som är din.

Vid minderårig medlem så är förälder/målsman ansvarig att hjälpa till.

För detta uppdrag får Torsby ridklubb 110 000 kr från Torsby kommun, vilket är ett mycket viktigt bidrag till vår ekonomi.

Läs mer om hur det går till samt se schema här:

https://www.torsbyridklubb.se/Ridskolan/torgstadning/

Skribent: Annette Lauritzen
E-post: Adressen Gömd

 Vi är en kvalitetsmärkt ridskola som är öppen för alla, oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, med eller utan häst. Alla är lika välkomna!


Postadress:
Torsby RK - Ridsport
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Besöksadress:
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Kontakt:
Tel: 0706612995
E-post: torsbyridklubb@telia...

Olycksfallsförsäkring Folksam

facebook-button