Torgstädningsschemat för hösten 2020 är klart

28 JUL 2020 20:00
Strax drar torgstädningen igång igen. Ridgrupperna gjorde sin städning i våras, nu är det "övriga medlemmars" tur. Du som ville ha speciellt datum och har anmält det, har fått det. Övriga kan se sitt datum i listan här på hemsidan.
  • Uppdaterad: 28 JUL 2020 21:06

I år städar Torsby Ridklubb torget under perioden 28/3 till och med 31/10.

Detta uppdrag ligger på alla medlemmar förutom stödmedlemmar och stallelever. (Även tävlingsryttare deltar i torgstädningen).

Det blir ett pass per medlem - Du väljer själv om du vill göra ditt pass tillsammans med en annan medlem eller om du vill ta med dig ett eget sällskap (sambo/maka/make, barn, vän, granne m.m).

Vid minderårig medlem så är förälder/målsman ansvarig att hjälpa till.

För detta uppdrag får Torsby ridklubb 110 000 kr från Torsby kommun, vilket är ett mycket viktigt bidrag till vår ekonomi.

* Här ser du torgstädningsschemat

* Här ser du vad som gäller kring städningen.

Skribent: Karin Persson