Hoppa till sidans innehåll

Välkommen som medlem!

29 MAR 2020 23:26
Nytt ridår, många nya erfarenheter framför oss alla. Då är det också dags att lösa medlemsavgift i klubben. Det finns många skäl till att vara medlem hos oss. Vi hoppas se dig som medlem även i år! Och du som är ny - välkommen till klubben!
  • Uppdaterad: 29 MAR 2020 23:26

I dagarna får alla som var medlemmar förra året ett mail från oss angående medlemsavgiften. Även du som är ny för i år får ett sådant mail.

(Har du inte fått något mail? Hör i så fall av dig till kansliet 0560-129 95 eller This is a mailto link. Det kan vara något fel på din e-postadress, eller så kanske det inte fanns någon uppgift om den på din anmälningsblankett.)

I mailet berättar vi om medlemsavgiften - vad du får för den och vad som också förväntas av dig som medlem. Det finns en faktura med i mailet också.

Det här får du för medlemsavgiften

Som fullvärdig medlem i Torsby Ridklubb får du:
» medlemstidningen “Häst och ryttare” hem i brevlåda 1 gång/månad
» 50 kr rabatt när du hyr vår hästtransport
» rabatt vid olika arrangemang såsom clinics, familjedagar med mera
» delta på årsmöte och påverka verksamheten
» 2 % rabatt på alla köp på Granngården (mer information hittar du här: www.granngarden.se/foreningsavtal)
» 50 % rabatt vid bokning av ridhus, utebanor, kök och teorisal (läs mer om våra priser här: www.torsbyridklubb.se/Ridskolan/Prislista2020/)
» olycksfallsförsäkring via Folksam (läs mer om försäkringen här: www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/ridsport

Vad behöver du göra som medlem?

För att kunna hålla avgifterna nere för våra medlemmar är föreningen beroende av ideella insatser. Som medlem behöver du därför göra en torgstädning och en övrig medlemsinsats varje år (hjälpa till på någon tävling, Rally Sweden etc).

Vad kostar det att vara medlem?

Medlemsskap 2020 kr/år
Senior (över 18 år) 400
Junior (t.o.m.18 år) 300
(Man är junior t.o.m. det år man fyller 18 år)

Vem måste vara medlem?

Som lektionsryttare, tävlande för Torsby Ridklubb eller för att kunna lösa anläggningsavgift hel-/halvår är det obligatoriskt med fullvärdigt medlemskap. Vi hoppas också att du som övrig medlem vill fortsätta att vara med.

Stödmedlemskap

Vill du inte vara fullvärdig medlem men ändå stötta klubben kan du vara stödmedlem. Vid stödmedlemskap ingår inga förpliktelser, förmåner eller försäkring som nämn ovan. Stödmedlemskap kostar 200 kr/år.

Välkommen som medlem! =)

Skribent: Frida Johansson
E-post: Adressen Gömd

 Vi är en kvalitetsmärkt ridskola som är öppen för alla, oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, med eller utan häst. Alla är lika välkomna!


Postadress:
Torsby RK - Ridsport
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Besöksadress:
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Kontakt:
Tel: 0706612995
E-post: torsbyridklubb@telia...

Olycksfallsförsäkring Folksam

facebook-button