Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till dressyrtävling!

14 AUG 2020 13:15
Torsby Ridklubbs lokala och regionala häst- och ponnydressyrtävling går av stapeln lördagen den 22 augusti. Vi hoppas på en fin dag med många ekipage.
  • Uppdaterad: 14 AUG 2020 13:15

Närmare 30 ekipage är anmälda, det är jätteroligt! Men fler är välkomna. Du som ännu inte anmält dig har fortfarande chansen. Fram till kl. 18 den 21 augusti kan du anmäla dig (vi har tagit bort efteranmälningsavgiften). Du anmäler dig i tävlingsdatabasen TDB.

Ryttarmeddelandet kommer i helgen

Du som har anmält dig kommer att få ditt ryttarmeddelande nu i helgen, håll utkik, där finner du alla detaljerna kring tävlingen.

Tyvärr är tävlingen utan publik

Vi kan tyvärr inte ta emot publik på tävlingen, på grund av myndigheternas regler nu i coronatider. Ryttarna får däremot ta med sig en medhjälpare var och de får förstås se tävlingen (den klass som hans/hennes ryttare tävlar i). Ryttarna med medhjälpare får komma en timme innan hennes/hans klass startar och vara kvar på anläggningen en timme efter.

Dessa klasser är det på tävlingen

För ponny:

Lätt C:1 Clear Round (lok)

Lätt A:1 (reg)

Lätt A:P1 (reg)

För häst:

Lätt B:1 (lok)

Lätt A:3 (reg)

Medelsvår C:2 (reg)

Varmt välkommen till oss! 

Skribent: Annette Lauritzen
E-post: Adressen Gömd

 Vi är en kvalitetsmärkt ridskola som är öppen för alla, oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, med eller utan häst. Alla är lika välkomna!


Postadress:
Torsby RK - Ridsport
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Besöksadress:
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Kontakt:
Tel: 0706612995
E-post: torsbyridklubb@telia...

Olycksfallsförsäkring Folksam

facebook-button