Vill du bli stallelev?

18 MAJ 2021 23:01
Vi söker nya stallelever inför höstterminen. Nu har du chansen, för detta är väldigt roligt och lärorikt. Umgås med hästar och likasinnade kompisar, lära sig massor och ha kul!
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2021 23:01

Att vara stallelev innebär att man:
- Tar hand om stallet under helger och hjälper våra elever under deras stalljour (ungefär var fjärde helg)
- Rider en extra ridlektion varannan vecka i en mindre trimgrupp där du får slipa lite extra på dina ridkunskaper.
- Anordnar eller hjälper till vid aktiviteter på ridklubben så som klubbtävlingar, skötaraktiviteter osv. (Frivilligt)
- Hittar på massa annat kul tillsammans!
Du bör vara över 13 år, ha viss hästvana samt vara ansvarstagande. Om du är intresserad eller har frågor, tveka inte på att höra av dig. 🐴💕
Ring till oss på tfn 070-661 29 95, maila oss på This is a mailto link eller sänd meddelande på Messenger.
Välkommen höra av dig!
E-post: Adressen Gömd