Vill du hjälpa till vid Rally Sweden?

22 JAN 2020 21:13
Snart dags för Rally Sweden! 13-16 februari. 😃

Torsby ridklubb har även i år fått frågan om vi vill hjälpa till på rallyt. Därför söker vi nu funktionärer som vill hjälpa till som väg-/publikvakt på serviceplatsen på flygplatsen i Torsby. 🙂🚗💨
  • Skapad: 22 JAN 2020 21:13

Uppdraget är att hålla väg fri för rallybil på väg ut från service till tidkontrollen. Mycket viktigt uppdrag för allas säkerhet.

Som tack för hjälpen får du bl.a. ett rallypass som gäller alla sträckor hela helgen (passet är personligt och ska bäras när du jobbar).

Vi har lagt ut på vår Facebook-sida vilka tider det finns att välja på. Och där uppdaterar vi hela tiden. Så gå till www.facebook.com/torsbyridklubb och skrolla lite där så finner du tiderna.

Hör av dig till Ingela Haglund på tfn 073-048 56 17 så bokar hon in dig. Tack på förhand för att du hjälper till! 👍