Webbshop för klubbkläder - välkommen in!

01 FEB 2020 22:23
Har du koll på att vi har en webbshop? Då är det dags att kolla in den! Som medlemsförmån första månaden är det 10 % rabatt. Alla ni som löste medlemsavgift 2019 får en rabattkod mailad till er. Du som är ny medlem 2020 får förstås också rabattkoden.
  • Skapad: 01 FEB 2020 22:23

Där finns en hel del att välja på, t.ex. jackor, västar, t-shirt, piké, tröjor, skjortor, fleece, sweaters, underdelar, pannband, mössa, keps, hästartikar som schabrak och täcken, hundartiklar som hundtäcke, och diverse annat. Välkommen in!

Här finner du webbshopen

www.prima4you.se/collections/torsby-ridklubb

Så här funkar det

Du kan enkelt och i lugn och ro beställa de produkter du önskar. Du väljer själv var du vill placera loggan och om du vill lägga till namntryck/brodyr.

Ordinarie leveranstider är 10-15 arbetsdagar och produkter levereras till din DHL Servicepoint. Det finns flera olika betalningsalternativ.

Vill du skicka efter en produkt för att prova storlek så går det bra. (Men kom i så fall ihåg att inte välja brodyr och att returnera i tid.)

Har du frågor om webbshopen, hör av dig till Anna Jonsson på tfn 073-847 96 47.