Välkommen till (digitalt) årsmöte 28 februari 2021

13 JAN 2021 22:38
Du som är medlem i Torsby ridklubb hälsas varmt välkommen till årsmöte söndagen den 28 februari 2021 kl. 17.00. Mötet denna gång blir digitalt. Du behöver därför anmäla dig i förväg.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2021 22:46

Vi vill även påminna om att motioner ska vara inskickade eller lämnade till klubben senast tre veckor innan årsmötet, dvs senast fredagen den 5 februari.

Det blir digitalt möte denna gång

På grund av rådande pandemi, kommer årsmötet denna gång inte att vara fysiskt, utan digitalt.

Alla som vill vara med behöver därför anmäla sig i förväg och ange en e-postadress som vi kan skicka möteslänken till när det är dags för mötet.

Här kan du läsa mer om årsmötet.

Hjärtligt välkommen till årsmötet!

Hälsningar styrelsen