Försäljning av Newbody

11 AUG 2021 23:00
Nu är det dags för höstens Newbody-försäljning. Kan vi slå förra årets rekordförsäljning som gjorde att vi kunde köpa in två nya ridskolehästar? Det vore väl toppen!
  • Uppdaterad: 11 AUG 2021 23:00

I år kommer pengarna från försäljningen att gå till verksamheten för att köpa in en välutbildad ridskolehäst. Hoppas vi kan hjälpas åt med det 😊
Ridande medlemmar kommer få katalog på sin ridlektion och det går även att hämta vid ridskolan för dig som vill sälja men inte rider på lektion. Ni som sålde förra året ska också fått ett mail med länk till årets försäljning.
Det går också utmärkt att använda nedanstående länk till att börja sälja.
Sista dagen att sälja är 7 september.

Du som vill köpa Newbody

Du kan vända dig till en person som rider på Torsby ridklubb eller som är medlem hos oss. De har en katalog som du kan titta i eller så har de satt upp en webbshop som du kan beställa i.
Du kan också gå in här på denna länk
När du är där inne kan du välja "lag". Då kan du välja Torsby Ridklubb så stödjer du oss.
Tack på förhand både till er som säljer, och till er som köper!
Skribent: Maria Johansson
E-post: Adressen Gömd