Stalljoursschema våren 2021 och rutiner

04 JAN 2021 21:26
Nu är stalljoursschemat för vårterminen klart och du som är ridskoleelev kan finna ditt namn i listan.
  • Uppdaterad: 04 JAN 2021 21:50

En justering i rutinerna har gjorts, så att du har ett sammanhängande pass (start kl. 7 på morgonen och slut ca. kl. 16 då ni har tagit in hästarna igen.)

Här kan du finna stalljoursschemat och alla rutinerna.

(Kvällsfodringen sköts av de som har häst privatuppstallad.)

Stalljour är ett led i utbildningen för de som rider lektioner på Torsby Ridklubb. En gång per termin har man stalljour och det är elever som är 9 år eller äldre (dvs födda 2012 eller tidigare) som har stalljour.

OBS. Barn som är födda 2008 eller senare ska ha en vuxen person (18 år fyllda) med sig under hela stalljouren.