Tack, tack, tack!

20 JUN 2020 13:40
Vårterminen är nu slut och ridskolehästarna har åkt iväg på välförtjänt sommarbete 🐴🌱 Tack till dem och alla andra.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2020 13:40

Tack alla ridande för denna termin och välkommen åter i höst! Höstterminen börjar första veckan i augusti. Tack också till alla medlemmar för era insatser med bland annat torgstädning, försäljning och Rally Sweden.

Vill även rikta ett tack till personalen, stallelever och styrelse för ert engagemang för vår klubb.

Ett särskilt tack vill vi även rikta till Amelia som har jobbat hos oss under vårterminen, vi önskar henne all lycka framöver!

I höst kommer några nya ridgrupper att starta - jätteroligt - och därför behöver några av de befintliga grupperna justerats i tid och i något fall även till en annan dag. Mer info om det kommer på mail till er ridande inom kort.

Ha en fin sommar! ☀️🐴❤