Terränghoppning 13 juni

19 MAJ 2020 17:39
Lördagen den 13 juni kommer Sophia Ericsson hit och håller i terrängträning på Torsby ridklubbs nyfixade terrängbana. Välkommen att anmäla dig på vår Facebook-sida!
  • Skapad: 19 MAJ 2020 17:39

Sophia Ericsson är en välmeriterad ryttare inom fälttävlan och har god hand om unghästar såsom tävlingshästar.

Lektionerna är ett 60 min pass med 4 ekipage/grupp.
350kr för medlemmar
450kr för icke medlemmar

Anmälan är bindande.

Förslag på grupperna är dessa, men ändringar kan komma och ske beroende på nivå på er som anmäler er. Vi kan även utöka till fler grupper.

Första lektionen 09.00 - för er som kan hoppa minst 60 cm.
Andra lektionen 10.15 - för er som kan hoppa minst 1 meter
Tredje lektionen 11.30 - för er som hoppat terräng förut och vill finslipa på detaljerna.

Anmälan sker i kommentarerna på vår Facebook-sida www.facebook.com/torsbyridklubb, skriv namn på ryttaren, nivå, önskad lektion samt om den som ska rida är medlem eller inte.

Skribent: Amelia