Torgstädningschemat för våren 2021 är nu klart

14 FEB 2021 19:32
I år städar Torsby Ridklubb torget under perioden 4 april till och med 31 oktober 2021. Varje medlem har ett pass.
  • Uppdaterad: 14 FEB 2021 19:32

Detta uppdrag ligger på alla medlemmar förutom stödmedlemmar och stallelever. (Även tävlingsryttare deltar i torgstädningen).

Det blir ett pass per medlem. I listan är du inplacerad tillsammans med en annan person.

Vid minderårig medlem så är förälder/målsman ansvarig att hjälpa till.

För detta uppdrag får Torsby ridklubb 110 000 kr från Torsby kommun, vilket är ett mycket viktigt bidrag till vår ekonomi.

Kan du inte den dagen du är inplacerad, byt med någon annan och meddela Nora Nilsson så ändrar hon i schemat.

* Här ser du torgstädningsschemat

* Här ser du vad som gäller kring städningen.

Epost: This is a mailto link