Hoppa till sidans innehåll

Vi tar fortfarande emot "fulpant" och vanlig pant!

06 APR 2018 16:00
Insamlingen av pant, både vanlig och "fulpant" fortgår året om! Nu våras det och då brukar det komma fram en del ur gömmorna. Kanske du t o m "ploggar"? Lämna in den pant du hittar!
  • Uppdaterad: 06 APR 2018 16:00

Våren innebär ju ofta att man rensar ut gammalt skräp och då kanske det dyker upp en del pant som ligger och just skräpar i skåp, loft och garage!

Lämna in den panten till oss!

Vi får ersättning för alla burkar och PET-flaskor, även utländska och trasiga (vilket är detsamma som "fulpant"). Ridklubben får 200 kr/inlämnad säck och det brukar ge en fin slant till ridklubben - men det finns mer att få, för pant och fulpant finns det gott om i vårt område!

Så här gör du:

  • Töm ur "slattar" ur dina burkar och PET-flaskor. Kom ihåg att vi även tar emot utländska och trasiga/knyckliga burkar och PET-flaskor.
  • Lägg dina burkar/PET-flaskor i en kasse/säck - OBS! Inget annat skräp/kladd får vara med då vi sedan för hand sorterar allt i Pantamera's retursäckar.
  • Lämna in din kasse/säck med pant till oss på ridskolan. Vi finns på plats måndag-fredag helgfria vardagar och tar emot din pant.
    Om du skulle komma när vi inte är här - gå då gärna in och ställ din pantkasse/-säck i utrymmet mellan stallet och ridhuset.

Vi i personalen och hästarna säger TACK på förhand! 

Skribent: Eva Höglund, kansliet
E-post: This is a mailto link

 Vi är en kvalitetsmärkt ridskola som är öppen för alla, oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, med eller utan häst. Alla är lika välkomna!


Postadress:
Torsby RK - Ridsport
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Besöksadress:
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Kontakt:
Tel: 0706612995
E-post: torsbyridklubb@telia...

Olycksfallsförsäkring Folksam

facebook-button