Hoppa till sidans innehåll

Om oss


Vi är en ridskola som är öppen för alla, oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, med eller utan häst. Alla är välkomna!

Torsby Ridklubb är en av de få ideella föreningar inom idrottssverige som helt äger och driver sin anläggning. Vi finns i norra Värmland, 10 mil norr om Karlstad, där vi bedriver verksamhet i stort sett året runt med cirka 200 medlemmar. 

På ridskolan finns 10 ridskolehästar och 2 privathästar.Nya hagarna på baksidan

Vi har ett fint ridhus 20 x 48 m och två utebanor, 20 x 60 m och 40 x 60 m. Vår varmdel innehåller omklädningsrum, WC, teorirum, kontor och en cafeteria där man kan värma sin medhavda mat.Ridskolans nyrenoverade cafeteria

Vi har lektionsverksamhet fem dagar i veckan, måndag-fredag. Under vardagarna är det full rulle i stall och ridhus – kvällslektioner på alla nivåer och på dagarna bedrivs handikappridning genom olika samarbetspartners/projekt samt privatlektioner m.m. På helgerna är det ibland kurser av olika slag samt tävlingar på olika nivåer.

Under sommaren arrangeras ridläger – både för vuxna och barn, sommartid arrangeras också våra populära hajker med grillning och övernattning i tält i samarbete med ungdomssektionen USK.

Surfa gärna vidare om du vill veta mer om till exempel lektionstider, vad det kostar att rida, hur du blir medlem, löser anläggningskort, hyr anläggningen eller om du är nyfiken på våra arrangemang.

Hjärtligt välkommen till oss på Torsby ridklubb!

Uppdaterad: 21 JAN 2018 00:07 Skribent: Styrelsen

 Vi är en kvalitetsmärkt ridskola som är öppen för alla, oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, med eller utan häst. Alla är lika välkomna!


Postadress:
Torsby RK - Ridsport
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Besöksadress:
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Kontakt:
Tel: 0706612995
E-post: torsbyridklubb@telia...

Olycksfallsförsäkring Folksam

facebook-button