Hoppa till sidans innehåll

Avbokning & uppsägning


Avbokning av ridlektion samt igenridning

Avbokning av ridtid görs till kontoret samma dag senast 14.00 på en vardag, lördag gäller senast kl.09.00. Avboka genom att ringa 070-661 29 95. (Om ingen svarar när du ringer så lämna ett meddelande i röstbrevlådan. Den tidsstämplar så att vi vet när du har ringt till oss). Eller skicka till oss på messenger facebook. Du ges vid avbokning möjlighet att rida igen din lektion vid ett annat tillfälle i annan grupp, i mån av plats. Avbokad teorilektion får dock inte ridas igen.

Du ansvarar själv för att ta kontakt med din ridinstruktör för eventuell igenridning. Avbokad ridtid som inte kan utnyttjas under pågående termin återbetalas ej och får inte heller sparas till nästkommande termin. Vid sjukdom kan återbetalning ske mot uppvisande av läkarintyg med avdrag för karenstid på fyra (4) ridveckor.


Uppsägning av lektionsplats

Uppsägning av lektionsplats inför nästkommande termin skall ske senast 4 veckor innan terminens slut, annars debiteras du för fyra (4) lektioners uppsägningstid nästa termin.

Observera att uppsägningen skall vara skriftlig. Maila din uppsägning till This is a mailto link.

Vid ev. uppsägning under pågående termin är du betalningsskyldig för fyra (4) uppsägningslektioner. Vid flytt till annan ort eller vid sjukdom under längre tid (mot uppvisande av läkarintyg) har du också en uppsägningstid/karenstid på fyra (4) lektionsveckor.

 

Uppdaterad: 07 AUG 2017 13:00 Skribent: Eva Höglund, kansliet
E-post: This is a mailto link

 Vi är en kvalitetsmärkt ridskola som är öppen för alla, oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, med eller utan häst. Alla är lika välkomna!


Postadress:
Torsby RK - Ridsport
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Besöksadress:
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Kontakt:
Tel: 0706612995
E-post: torsbyridklubb@telia...

Olycksfallsförsäkring Folksam

facebook-button