Skötargruppen för dig mellan 10-14 år

Är du mellan 10 och 14 år och vill vara med och göra saker på ridklubben? Då passar du perfekt till skötargruppen! Det finns tio platser i skötargruppen där du får möjlighet att vara med och fixa, arrangera och sköta om hästarna på ridklubben.

Anmäl ditt intresse genom att skriva ditt namn, personnummer, telefonnummer och dina tre favorithästar och lägg din lapp i den rosa postlådan i cafeterian på ridklubben.

Anmäl dig senast 10 januari 2020. Du får besked om du fått plats, senast den 16 januari 2020.

Om fler än tio personer anmäler intresse, lottas det bland de som anmält intresse. De som inte kommer med i första omgången, sätter vi upp på en reservlista och därmed ha en större chans att komma med när en plats blir ledig.

… ….

Lite mer om skötargruppen

För att vara med i skötargruppen måste du vara mellan 10 och 14 år (räknas från det år du fyller). Skötargruppen kommer att fungera som en ”ministallelevsgrupp/miniungdomskommitté”. Det kommer att finnas 10 platser i gruppen och vid flera intresserade kommer platserna att lottas ut.

Vad får man va med om?

Gruppen kommer att vara med och fixa i stallet, vara med vid olika aktiviteter, ha stalljour samt vara med och sköta extra om en häst. Det kommer att vara ett möte i månaden där gruppen träffas tillsammans med ansvarig för gruppen, där vi planerar för aktiviteter som vi tillsammans kommer att hålla i.

Det kommer att vara enklare aktiviteter för gruppmedlemmar på klubben såsom övernattningar, stalldisco, käpphästhoppning m.m. Ni kommer även att få vara med och hjälpa klubben att komma på nya idéer som tar klubben framåt.

När man är med i stallet som en del av skötargruppen förväntas det att man är snäll, trevlig och hjälpsam både mot människor och djur.

Vi kommer också att hjälpa till lite extra med stalljouren vid vissa tillfällen.

Som en del av skötargruppen kommer du att få ta del av speciella aktiviteter och utbildningar som endast medlemmar av skötargruppen får vara med på.

Har du frågor?

Hör av dig till Moa Andersson på tfn 070-214 91 88 eller Rasa Kalvane 070-445 34 57.

Uppdaterad: 22 DEC 2019 18:46 Skribent: Annette Lauritzen