Privatstallet

Välkommen till vårt privatstall!

Torsby Ridklubb erbjuder möjlighet att hyra in privathästar i vårt innestall. Hör av dig om du vill veta mer om att hyra in din häst hos oss!

Här ser du vårt innestall.

Privatstallet HT 2016

Vad ingår när du har din häst uppstallad i vårt innestall?

• Box
  • Hagplats
  • Grovfoder (hö/hösilage)
  • Strö
  • Ut- & insläpp
  • Täckesbyte på morgonen och vid insläpp
  • Anläggningsavgift
  • Sadelkammare med garderob
  • Duschspilta med varmt och kallt vatten

Som privatuppstallad har du stalljour en gång per termin och häst.
Och du kvällsfodrar också privathästarna och ridskolehästarna på lördag, söndag och helgdagar enligt ett i förväg uppgjort schema som ni privatuppstallade själva kommer överens om.

Den privatuppstallade ska vara medlem i Torsby Ridklubb. Som medlem är man ansluten till Svenska Ridsportförbundet och olycksfallsförsäkrad genom deras försäkringsbolag. Som medlem utför man vissa medlemsinsatser. Vilka det är beslutas av styrelsen.

Hingstar och konstaterat dräktiga ston får inte stallas upp på Torsby Ridklubb.

Den som är fodervärd och önskar uppstallning hos oss, behöver ha ett giltigt fodervärdsavtal.

Den uppstallade hästen ska vara lämplig att ha uppstallad på Torsby Ridklubb som är en ridskola med elever i olika åldrar. Hästen ska vara lämplig att hanteras av personer med olika förkunskaper, både stallelever och ridskolans elever förutom ridklubbens anställda personal.

Pris för uppstallning

2 600 kr/månad

Under sommaren (fem veckor, normalt sett vecka 26-30 ev. 31) debiteras kallhyra (800 kr/månad) eftersom hela stallet då töms/städas och personalen har semester.

Kontakta oss

Intresserad av att hyra plats? Vill du veta mer? Ta kontakt med vår verksamhetsansvarig Nora Nilsson på telefon 0560-129 95 eller kom in och prata med oss vardagar mellan kl 7-16. Du kan också skicka ett e-post till oss på This is a mailto link.

(Vi har också boxar i utestall, men endast för korttidsuppstallning.)

Nya hagarna HT 2016

Vill du amäla dig för boxplats på Torsby ridklubb?

Detta är våra regler på Torsby Ridklubb:

Avtalet består av själva avtalet och sex-sju bilagor.

Styrelsen beslutar

Det är Torsby Ridklubbs styrelse som beslutar och tecknar avtalet med den uppstallade.

Uppdaterad: 09 JAN 2021 17:36 Skribent: Styrelsen