Ridning för externa/interna tränare

Följande gäller vid träningar på Torsby Ridklubb:

Extern tränare

Fr.o.m. med 1 februari 2021 är det obligatoriskt att boka ridhuset vid träning för externa tränare. För att ändå bibehålla en hög tillgänglighet och inte göra ridhuset stängt för stora delar av dygnet har vi valt att dela upp det i två alternativ: öppen och stängd bokning.

Vid en öppen bokning är ridhuset öppet för andra ekipage att komma in och rida samtidigt. Vid en öppen bokning har du 50 % rabatt på bokningsavgiften.
Vid stängd bokning är ridhuset bara öppet för den som bokat.

Bokning av ridhus görs via vår bokningskalender på hemsidan. Märk bokningen med “öppen” om du vill att det ska vara öppet för andra att rida samtidigt.

Våra priser finner du här: https://www.torsbyridklubb.se/Ridskolan/Prislista2021/

Träning/ridundervisning för extern tränare skall bokas oavsett om träningen hålls i ridhuset eller på någon av utebanorna.

Betalning kan ske via Swish 123 218 3002 eller bankgiro 5102-5757. Faktura skickas om inte betalning inkommit inom två veckor. Då tillkommer även en fakturaavgift på 39 kr.

Intern tränare

• Vid ridning för någon av våra interna tränare (=anställda instruktörer/tränare) behöver inte ridhuset bokas, dock kommer det att synas i bokningskalendern att träning pågår. Detta kommer att markeras som exempelvis "Noraträning".
  • Respektive tränare ansvarar för att bokningen syns i kalendern senast 24 timmar innan träningstillfället äger rum.
  • Vid träning för interna tränare är ridhuset öppet för andra ryttare som vill in och rida samtidigt.
Uppdaterad: 21 FEB 2021 22:04 Skribent: Frida Johansson