Som medlem i Torsby Ridklubb ...

Välkommen som medlem i Torsby Ridklubb!

Våra medlemsavgifter 2020

Som fullvärdig medlem i Torsby ridklubb får du:

Som medlem i Torsby ridklubb förbinder du dig till:

Som medlem förbinds du till att göra medlemsinsatser/år. Det betyder en torgstädning + en valfri insats (det är alltså samma för alla medlemmar nu från 2020, utom för våra stallelever). Information och tider för torgstädningen kommer ut i mars när alla medlemsavgifter kommit in.

Några gånger per år säljer vi också olika saker (t.ex. kläder från Newbody, kakor etc) och det är något som alla medlemmar hjälper till med.

Medlemmar som rider i ridgrupp på ridklubben gör dessutom en dags stalljour per termin tillsammans med en erfaren stallelev. Information och tider för stalljouren får du i början av året för vårterminen och i början av hösten för höstterminen. Stalljouren är förutom att det är en medlemsinsats en viktig del i utbildningen som du får på ridklubben.

Följande valfria insatser finns 2020

• Vara funktionär under Rally Sweden (beräknad tid för uppdraget varierar beroende på pass)
  • Vara funktionär under Torsbykalaset (beräknad tid för uppdraget ca 2 timmar)
  • Eventuell annat uppdrag som kan komma under året
  • Anmälan och information om de valfria insatserna kommer löpande under året (så som vid t.ex. Rally Sweden i år)
  • Hjälpa till inför, under och efter tävlingar som klubben anordnar

Alla insatser som medlemmarna gör för klubben är till för att hålla avgifterna nere och är oerhört värdefullt för klubbens ekonomi. Vi tackar alla för era insatser! Utan er medlemmar och era insatser, ingen ridklubb. :)

Obligatoriskt medlemsskap

Som lektionsryttare, tävlande för Torsby ridklubb eller för att kunna lösa anläggningsavgift hel/halvår är det obligatoriskt med ett medlemskap.

Medlemsskap kr/år
Senior (över 18 år) 400
Junior (t.o.m.18 år) 300
Stödmedlemskap 200
(Man är junior t.o.m. det år man fyller 18 år)

Stödmedlemskap

Vill du inte var aktiv medlem men ändå stötta klubben kan du vara stödmedlem. Vid stödmedlemskap ingår inga förpliktelser, förmåner eller försäkring som nämn ovan. Stödmedlemskap kostar 200 kr/år.

Våra priser i övrigt

Här kan du se våra priser för ridlektioner, anläggningsavgift etc.

Uppdaterad: 23 FEB 2019 22:10 Skribent: Karin Persson