Torgstädning 2021

Vad innebär detta med torgstädning?

Torsby Ridklubb ansvarar för att städa Gamla torget i Torsby på morgonen lördagar och söndagar under perioden 3 april till och med 31 oktober 2021.

Detta uppdrag ligger på alla medlemmar utom stödmedlemmar och stallelever. Tävlingsryttare gör också torgstädning.

Ett pass per medlem per år

Det är ett pass per medlem. Två medlemmar är inlagda per pass.

Vid minderårig medlem så är förälder/målsman ansvarig att hjälpa till.

För detta uppdrag får Torsby ridklubb 110 000 kr från Torsby kommun, vilket är ett mycket viktigt bidrag till vår ekonomi.

Hur går det till?

• Städning ska ske av torget och kringliggande gator, trottoarer och rabatter fram till husväggarna, även runt Quickly (dock inte inom deras serveringsområde). Karta över området finns längre ner på sidan.

• Sopkvastar, skyfflar, sopsäckar m.m. finns i förrådet till vänster om Torsby Herrgård. Koden till låset finns bakom torgstädningsschemat som sätts upp på anslagstavlan på klubben. Har du inte möjlighet att kolla där inför ditt pass så kontaktar du personalen på 070-661 29 95 (vardagar).

• Torget ska vara färdigstädat före kl. 09.30.

• Om man inte kan städa sin dag så ansvarar man själv för att byta med någon annan.

• Om inte torget blir städat en dag eller en helg, så drar kommunen av 2000 kr per dag som inte blivit städad, och klubben förlorar därmed den inkomsten.

Karta över området för torgstädning

Schema för torgstädning 2021

Schemat uppdateras med våra nytillkomna medlemmar. Om ni byter städdag med varandra, meddela Nora Nilsson på 070-661 29 95 om detta så skriver vi in bytet här i listan.

Här ser du vem som städar vilka datum 2021.

Uppdaterad: 14 FEB 2021 18:54 Skribent: Nora Nilsson
E-post: This is a mailto link