Torgstädning 2020

Vad innebär detta med torgstädning?

Torsby Ridklubb ansvarar för att städa Gamla torget i Torsby på morgonen lördagar och söndagar under perioden 28 mars till och med 31 oktober 2020.

Detta uppdrag ligger på alla medlemmar utom stödmedlemmar och stallelever.
Tävlingsryttare gör också torgstädning.

Ett pass per medlem per år

Det blir i år ett pass per medlem - Du väljer själv om du vill göra ditt pass tillsammans med en annan medlem eller om du vill ta med dig ett eget sällskap (sambo/maka/make, barn, vän, granne mm).

Varje ridgrupp har fått varsin helg att städa. Man gör själva upp inom sin ridgrupp vilka som går och städar. Du ser på listan vilken helg som din ridgrupp fått.

Övriga pass städas av övriga medlemmar (dvs. medlemmar som inte rider i ridgrupp). Inför hösten fick de välja datum innan mitten av juli. De som inte valt datum placerades på ett datum. Nu är listan klar, se vilken helg som är din.

Vid minderårig medlem så är förälder/målsman ansvarig att hjälpa till.

För detta uppdrag får Torsby ridklubb 110 000 kr från Torsby kommun, vilket är ett mycket viktigt bidrag till vår ekonomi.

Hur går det till?

• Städning ska ske av torget och kringliggande gator, trottoarer och rabatter fram till husväggarna, även runt Quickly (dock inte inom deras serveringsområde). Karta över området finns längre ner på sidan.

• Sopkvastar, skyfflar, sopsäckar m.m. finns i förrådet till vänster om Torsby Herrgård. Koden till låset finns bakom torgstädningsschemat som sätts upp på anslagstavlan på klubben. Har du inte möjlighet att kolla där inför ditt pass så kontaktar du personalen på 0560-129 95 eller Karin Persson 073-846 20 57.

• Torget ska vara färdigstädat före kl. 09:30

• Om man inte kan städa sin dag så ansvarar man själv för att byta med någon annan.

• Om inte torget blir städat en dag eller en helg, så drar kommunen av 2000 kr per dag som inte blivit städad, och klubben förlorar därmed den inkomsten.

Karta över området för torgstädning

Schema för torgstädning 2020

Schemat uppdateras med våra nytillkomna medlemmar. Om ni byter städdag med varandra, meddela Karin (073-846 20 57) om detta så skriver vi in bytet här i listan.

Här finner du schemat för 2020.

Uppdaterad: 28 JUL 2020 19:41 Skribent: Karin Persson
Epost: This is a mailto link