Välkommen som medlem i Torsby Ridklubb!

Som medlem i Torsby ridklubb får du:

Som medlem i Torsby ridklubb förbinder du dig till:

Som medlem förbinds du till att göra en medlemsinsatser/år. Det betyder en torgstädning eller en valfri insats. Information och tider för torgstädningen kommer ut i mars när alla medlemsavgifter kommit in.

Några gånger per år säljer vi också olika saker (t.ex. kläder från Newbody, kakor etc) och det är något som alla medlemmar hjälper till med.

Medlemmar som rider i ridgrupp på ridklubben gör dessutom en dags stalljour per termin tillsammans med en erfaren stallelev. Information och tider för stalljouren får du i början av året för vårterminen och i början av hösten för höstterminen. Stalljouren är förutom att det är en medlemsinsats en viktig del i utbildningen som du får på ridklubben.

Följande valfria insatser finns 2021

• Vara funktionär under Rally Sweden (beräknad tid för uppdraget varierar beroende på pass)
  • Hjälpa till inför, under och efter tävlingar som klubben anordnar
  • Eventuell annat uppdrag som kan komma under året
  • Anmälan och information om de valfria insatserna kommer löpande under året (så som vid t.ex. Rally Sweden i år)

Alla insatser som medlemmarna gör för klubben är till för att hålla avgifterna nere och är oerhört värdefullt för klubbens ekonomi. Vi tackar alla för era insatser! Utan er medlemmar och era insatser, ingen ridklubb :)

Obligatoriskt medlemsskap

Som lektionsryttare, tävlande för Torsby ridklubb eller för att kunna lösa anläggningsavgift helår, halvår eller terital är det obligatoriskt med ett medlemskap.

Medlemsskap kr/år
Senior (över 18 år) 450
Junior (t.o.m.18 år) 350
Stödmedlemskap 200
(Man är junior t.o.m. det år man fyller 18 år)

Stödmedlemskap

Vill du inte var aktiv medlem men ändå stötta klubben kan du vara stödmedlem. Vid stödmedlemskap ingår inga förpliktelser, förmåner eller försäkring som nämn ovan. Stödmedlemskap kostar 200 kr/år.

Våra priser i övrigt

Här kan du se våra priser för ridlektioner, anläggningsavgift etc.

Uppdaterad: 23 FEB 2019 22:10
E-post: Adressen Gömd