Hyr Prostgårdslagårn

Torsby Ridklubb har hand om uthyrningen av Prostgårdslagårn på uppdrag av Torsby kommun. Vi sköter bokningar, lämnar ut nycklar, sköter avsyningen på städet och debiterar. Välkommen att hyra Prostgårdslagårn!

Vill du boka Prostgårdslagårn hör du av dig till oss på e-post: This is a mailto link

Du kan även ringa på telefon 073-687 41 25 (helgfria måndagar-fredagar kl 7-16).

Fakta om Prostgårdslagårn

Prostgårdslagårn är en samlingslokal på Kollsberg i Torsby tätort. Adressen är Kärleksstigen 3, Torsby.

Här kan du läsa vad som finns på Prostgårdslagårn, hur stort det är, vad det kostar, och reglerna för uthyrning:

www.torsby.se/prostgardslagarn

Uppdaterad: 01 MAR 2022 19:27 Skribent: Anna Ljungberg