Årets tävlingsekipage 2013

Hoppning Häst

Alexandra Henriksson - Luidor Cox

Alexandra har bara ägt Luidor Cox sen i somras men har trots detta hunnit med att visa framfötterna på tävlingsbanorna. Ekipaget tävlar 90-100 cm klasser och har under året plockat flera rosetter. Alexandra och Luidor Cox blev även Klubbmästare i hoppning i år. Luidor Cox är en Hannoveranervalack född 2001 e: Laptop - Wendekreis och han mäter hela 173 cm i manken!

Dressyr Häst

Sandra Nilsson - Zavannah

Sandra och Zavannah har under året plockat flertalet rosetter i Msv C och Msv B klasser. I september vann ekipaget Thule Cup finalen på Msv B nivån och fick därmed mottaga sadelskåp och fina hederspriser. Zavannah är ett halvblodssto född 2002 e: Quite Easy - Ganesco.  Nästa år hoppas vi att få se Sandra tävla i frack ;)

Hoppning Ponny

Nora Nilsson - Daphne

Nora och Daphne är nya på tävlingsbanorna för i år, men har trots detta nått stora framgångar och plockat många rosetter under året. De tävlar upp till LA hoppning och har även hunnit med att tävla i grannlandet Norge tillsammans.  Daphne är ett D-ponnysto från Holland född 2000 e: Branco.

Dressyr Ponny

Madeleine Nilsson - Ma Gi

Madeleine och Ma Gi har under året tävlat de allra högsta ponnyklasserna tillsammans och har även deltagit i Torsby Ridklubbs Elitlag i ponnydressyr. De blev trea i årets dressyr KM och tvåa i hopp KM. Ma Gi är ett C-ponnysto född 2004 e: Veronas Bo-Gi - Likstahöjdens Komet.

Uppdaterad: 07 JAN 2014 13:05 Skribent: Hanna Walfridsson
Epost: This is a mailto link