Hoppa till sidans innehåll

Årets tävlingsekipage 2013


Hoppning Häst

Alexandra Henriksson - Luidor Cox

Alexandra har bara ägt Luidor Cox sen i somras men har trots detta hunnit med att visa framfötterna på tävlingsbanorna. Ekipaget tävlar 90-100 cm klasser och har under året plockat flera rosetter. Alexandra och Luidor Cox blev även Klubbmästare i hoppning i år. Luidor Cox är en Hannoveranervalack född 2001 e: Laptop - Wendekreis och han mäter hela 173 cm i manken!


Dressyr Häst

Sandra Nilsson - Zavannah

Sandra och Zavannah har under året plockat flertalet rosetter i Msv C och Msv B klasser. I september vann ekipaget Thule Cup finalen på Msv B nivån och fick därmed mottaga sadelskåp och fina hederspriser. Zavannah är ett halvblodssto född 2002 e: Quite Easy - Ganesco.  Nästa år hoppas vi att få se Sandra tävla i frack ;)

 

Hoppning Ponny

Nora Nilsson - Daphne

Nora och Daphne är nya på tävlingsbanorna för i år, men har trots detta nått stora framgångar och plockat många rosetter under året. De tävlar upp till LA hoppning och har även hunnit med att tävla i grannlandet Norge tillsammans.  Daphne är ett D-ponnysto från Holland född 2000 e: Branco. 

 

Dressyr Ponny

Madeleine Nilsson - Ma Gi 

Madeleine och Ma Gi har under året tävlat de allra högsta ponnyklasserna tillsammans och har även deltagit i Torsby Ridklubbs Elitlag i ponnydressyr. De blev trea i årets dressyr KM och tvåa i hopp KM. Ma Gi är ett C-ponnysto född 2004 e: Veronas Bo-Gi - Likstahöjdens Komet. 

Uppdaterad: 07 JAN 2014 13:05 Skribent: Hanna Walfridsson
Epost: This is a mailto link

 Vi är en kvalitetsmärkt ridskola som är öppen för alla, oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, med eller utan häst. Alla är lika välkomna!


Postadress:
Torsby RK - Ridsport
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Kontakt:
Tel: 056012995
E-post: torsbyridklubb@telia...

Olycksfallsförsäkring Folksam

facebook-button