Hoppa till sidans innehåll

Årets tävlingsekipage 2014


Hoppning Ponny: Ella Passin - Quelly

Ella har tillsammans med sin ponny Quelly visat framfötterna på tävlingsbanorna och har under året nått stora framgångar. Härmed tilldelar vi Ella och Quelly titeln Årets Tävlingsekipage 2014 inom kategorin Hoppning-Ponny.

 

Hoppning Häst: Alexandra Henriksson - Luidor Cox

Alexandra har tillsammans med sin häst Luidor Cox visat framfötterna på tävlingsbanorna och har under året nått stora framgångar. Härmed tilldelar vi Alexandra och Luidor Cox titeln Årets Tävlingsekipage 2014 inom kategorin Hoppning-Häst.


 Dressyr Ponny: Tilde Passin - Bråtgärdets Bon Quilero

Tilde har tillsammans med sin ponny Bråtgärdets Bon Quilero visat framfötterna på tävlingsbanorna och har under året nått stora framgångar. Härmed tilldelar vi Tilde och Quilero titeln Årets Tävlingsekipage 2014 inom kategorin Dressyr-Ponny.


 Dressyr Häst: Hanna Walfridsson - Soraya SD

Hanna har tillsammans med sin häst Soraya visat framfötterna på tävlingsbanorna och har under året nått stora framgångar. Härmed tilldelar vi Hanna och Soraya titeln Årets Tävlingsekipage 2014 inom kategorin Dressyr-Häst.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:21 Skribent: Hanna Walfridsson
Epost: This is a mailto link

 Vi är en kvalitetsmärkt ridskola som är öppen för alla, oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, med eller utan häst. Alla är lika välkomna!


Postadress:
Torsby RK - Ridsport
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Kontakt:
Tel: 056012995
E-post: torsbyridklubb@telia...

Olycksfallsförsäkring Folksam

facebook-button